Bemutatkozás Funkciók Azonosítás GyIK Kapcsolat
Bemutatkozás
Funkciók
Azonosítás
GyIK
Kapcsolat

Volf 4 azonosítás

A Volf 4 készülékhez több azonosítási lehetőség közül lehet választani, vagy ezek akár kombinálhatóak is.

Tasztatúra

Minden készülékhez fixen jár, a szerelő az autó belsejében helyezi el látható vagy eldugott helyre (pl. kesztyűtartó) igény szerint. Érintésérzékeny, kapacitív. Az ügyfél által szabadon megváltoztatható négy számjegyű kódot (PIN kód) kell rajta beütni kettős kereszttel az azonosításhoz. Van továbbá egy PUK kód, arra az esetre, ha a kocsi tulajdonosa elfelejtené a négyjegyű kódját. Ezt minden esetben egy lezárt borítékban kapja meg a jármű átadásakor.

Tasztatúra

Kártya

2,4 Gigahertzes, mozgásérzékelős, hogy az elem élettartama hosszabb legyen. Hatótávolsága maximum 2-3 méter, ezen belül érzékeli a készülék.

Kártya belseje

Mobiltelefon
(Bluetooth)

Minden mobiltelefon, amelyikben van Bluetooth, rendelkezik egy egyedi Bluetooth azonosítóval. Ezt használja a készülék. A csipogó hangjelzés alatt ellenőrzi, hogy a közelben van-e az előzőleg elmentett Bluetooth azonosítójú telefon. Fontos megjegyezni, hogy bekapcsolt Bluetooth kapcsolat szükséges a használathoz.

Bluetooth azonosítás mobillal

Gyári nyomógombok

Az ügyfél kérheti a gyári nyomógombok által történő azonosítás beállítását is. Ezt jellemzően a kormánygombokkal szokták igénybe venni.

Kormánygombok